петок, 24 март 2017  |  Вести денес: 6

Трибини на ВМРО – ДПМНЕ во Богданци и Валандово

mk-ideja-360x202

Поврзани вести

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“.

Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Дом на Културата во Богданци, а втората во 20:30 часот во  Дом на културата во Вландово.

Граѓаните ги пишуваат сопствените идеи

Граѓаните ги пишуваат сопствените идеи

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од  Антонио Милошоски, член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

 

Најчитани вести