Македонија

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Гостивар и во Тетово

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Гостивар и во Тетово
Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Гостивар и во Тетово

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе се одржат две трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја”.

  • Првата трибина ќе се одржи во 17.30 часот во Домот на културата во Гостивар.
  • Втората трибина ќе се одржи во 20.30 часот во Културен дом „Иљо Антевски“ во Тетово.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Никола Тодоров, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.