Македонија

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Лозово и Свети Николе

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Лозово и Свети Николе

ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи две трибини во рамки на кампањата “На Македонија и треба твојата идеја”.

  • Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Дом на култура во Лозово.
  • Втората трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на култура во Свети Николе.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Владимир Пешевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.