Македонија

Трибини на ВМРО – ДПМНЕ во Ново Село и Зрновце

Трибини на ВМРО – ДПМНЕ во Ново Село и Зрновце

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата “На Македонија и треба твојата идеја”.

Како што соопштуваат од владејачката партија првата трибина ќе се одржи во 17 часот во Дом на културата во Ново Село, а втората трибина ќе се одржи во 20 часот во Дом на култура во Зрновце.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Никола Тодоров, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.