Македонија

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Василево и Босилово

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Василево и Босилово

Во рамки на кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“ ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи две трибини.

Првата трибина ќе се одржи со почеток во 17:30 часот во Хотел Мис Стон во Василево, а втората трибина ќе се одржи со почеток во 20:30 часот во Дом на култура во Босилово.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Владимир Пешевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.