Македонија

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Вевчани и Мешеишта

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ, денеска ќе се одржат две трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја”.

Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во кино сала во Вевчани.

Втората трибина ќе се одржи во 20:00 часот во Дом на култура во Мeшеишта, општина Дебарца.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.