сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 36

Трибини на ВМРО-ДПМНЕ во Виница и Кочани

mk-ideja-360x202

Поврзани вести

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“.

Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Сина сала во Виница, а втората трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на култура во Кочани.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ, предводени од Никола Тодоров, член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести