Македонија

Трибини на ВМРО – ДПМНЕ во Велес и Чашка

Трибини на ВМРО – ДПМНЕ во Велес и Чашка

Како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“, во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини.

Според најавата, првата е закажана во Чашка во спортската сала, додека втората ќе се одржи во Велес со почеток во 20 часот.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ.