Македонија,Крими хроника

Тригодишно дете падна во реката Треска – продолжува потрагата по него

Тригодишно дете падна во реката Треска – продолжува потрагата по него

Тригодишно дете падна во реката Треска во текот на вчерашниот ден. Потрагата по него, не престанала и продолжува и во текот на денешниот ден.

Тригодишно дете вчера се лизна и падна во водите на реката Треск
Тригодишно дете вчера се лизна и падна во водите на реката Треск

Инаку, според првичните информации детето вчера околу 18 часот се лизнало играјќи си покрај реката кај Чичино село. Откако тригодишното дете падна во реката Треска, мајката го пријавила случајот во полиција.

Полициските спасувачки екипи пребаруваат долж течението на реката Треска од Чичино село кон село Грчец.