Магазин

Трикови како да ги сокриете радијаторите во домот (ФОТО)

Трикови како да ги сокриете радијаторите во домот   (ФОТО)
Трикови како да ги сокриете радијаторите во домот

Не е тајна дека радијаторите може да се етикетираат како грдотија на една просторија. Недостигот на една декоративна поврзаност со остатокот од мебелот може да биде единствено нешто што вашето око ќе го забележи.

Ви претставуваме неколу интелегентни трикови кои опишуваат како да го сокриете вашиот неугледен радијатор.

Погледнете:

w620_h4802

w620_h4807

w620_h4808

w620_h4809

w620_h48010

w620_h48012

w620_h48015

w620_h48016

w620_h48018

w620_h48028

w620_h48030

w620_h48035