Секс

Трикови со кои жените го привлекуваат „вистинскиот“ маж

Трикови со кои жените го привлекуваат „вистинскиот“ маж

Жените се свесни дека „вистинскиот“ маж не бара само убава „кукла“ туку интелегентна, самоуверена и забавна жена со која може да оствари квалитетна врска. Затоа освен тоа што носат секси долна облека, жените имаат уште неколку трикови кои ги користат тогаш кога сакаат да го заведат „вистинскиот“.

  1. Кога жената ужива во храната

Вистинските мажи сакаат да гледаат во жената што знае да ужива во хамбургер, компирчиња и друга „мрсна“ храна. Посебно ако тоа го прави без извинување и без срам, а притоа не се грижи дали ќе се извалка. Од друга срана, тој не сака кога женаа посојано е на диета, не јаде голем број производи и незнае да ужива во оброкот.

  1. Кога жената знае да го цитира омилениот филм/книга/престава

Мажите ги привлекуваат интелегентни жени, но има нешо посебно привлечно во жената која знае во секојдневниот разговор да го уфрли омилениот цитат од филм, книга, театарска претстава или нешто слично од поп културата.

  1. Кога жената на прашањата одговара со „Може, зошто да не?“

Жената која има авантуристички дух и сака да проба голем број работи барем еднаш во животот е ултимативна машка фаназија. Приоа не се мисли само на жените што сакаат да експерименираат во постелата, туку и на оние шо тоа го прават во секојдневниот живот со новите вкусови, искуства и активности.

  1. Кога жената на социјалните мрежи не објавува само селфи фотографии

Вистинскиот маж ќе го привлече жена која е заинтересирана за повеќе работи, а не само за објавување на сопствените портрети. Ќе го привлече онаа што фотографирала атрактивна зграда, вкусен оброк, чуден облак на небото и други занимливости.

  1. Кога жената е толку многу концентрирана што игнорира се околу себе

Мажиоте ги привлекуваат жени што може да се сконцентрираат на некоја активнос, што ќе заборават на се околу нив. Без разлика на тоа дали се работи за грижа за дете, пишувње работен извештај или готвење, мажот сака кога жената е сконцентрирана, а посебно кога нејзиното внимание е насочено кон него.