Македонија,Крими хроника

Тринаесет сообраќајки во изминативе 24 часа во Скопје

Тринаесет сообраќајки во изминативе 24 часа во Скопје

Тринаесет сообраќајки во кои се повредени дванаесет лица се случиле во изминативе 24 часа на подрачјето на Скопје.

Од нив, четири се со последица материјална штета и девет со последица телесна повреда во кои со телесни повреди се здобиле девет возачи, еден велосипедист и еден пешак.

Според евиденцијата на сообраќајната полиција, се случиле уште четири незгоди со мала материјална штета во кои е пополнет Европскиот извештај.