Крими хроника

Тринаесетгодишно девојче силувано во продавница

Тринаесетгодишно девојче силувано во продавница

Против 63-годишниот С.Ѓ. е поднесена кривична пријава за полов напад врз дете кое не наполнило 14 години.

Пријавениот на 7 април годинава во продавница во Крива Паланка извршил полови дејствија над тринаесетгодишно девојче од Крива Паланка.