Македонија

Тринаесетмина примени во болница со повреди поради снегот

Тринаесетмина примени во болница со повреди поради снегот

Тринаесет лица кои се здобиле со повреди откако паднале на снег се примени на Клиниката по хирушки болест „Св.Наум Охридски“ во Скопје од вчера па до 8 часот изутринава. 

Повредите главно им се скршеници на подлактици, а едно лице е со фрактура на подколеница, информираат од Клиниката.