петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Тркалезна маса за подобрување на сообраќајната инфраструктура

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата денеска организира тркалезна маса на тема „Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура – фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата“.

rsbsp

Поврзани вести

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата денеска организира тркалезна маса на тема „Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура – фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата“.

На тркалезната маса ќе се обратат претставници од надлежните државни институции, од јавниот и приватниот сектор, и универзитетски професори и експерти.

Најчитани вести