Свет

Трогателно: Најневините жртви на соборениот малезиски авион

Трогателно: Најневините жртви на соборениот малезиски авион

Во соборениот малезиски авион „Боинг 777“, познат како лет МХ – 17 имало и 80 деца.

На фотографијата се претставени дел од дечињата, кои за жал ги изгубија животите при падот на авионот.

Меѓу нив има 3 бебиња, а многумина од жртвите се браќа и сестри.