Балкан

Тројца Босанци најдени мртви во САД

Тројца Босанци најдени мртви во САД

Тројца Босанци пронајдени мртви во својата куќа во Фентон, во близина на Сент Луис.

Се претпоставува дека тие биле мртви два дена пред да бидат пронајдени во четвртокот.

Станува збор за двајца мажи на возраст од околу 64 и 42 година и една жена од  околу 55 години.

Во семејната куќа бил детектирана висока концентрација на јаглерод моноксид па се претпоставува дека смртта настанала од гушење.