Македонија

Трубарево без вода

Трубарево без вода

Поради изведување на водоводен приклучок профил Ф-100 милиметри во с. Трубарево, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место од 10:00 часот па се до изведување на приклучокот.