Македонија,Крими хроника

Турска кама, пари и накит украдени од стан во Скопје

Турска кама, пари и накит украдени од стан во Скопје

Тешка кражба се случила вчера во станот на педесет и петгодишниот З.П. на булевар „Јане Сандански“ во Скопје.

Од станот е одземени 12.500 евра, турска кама и златен накит.

Од МВР велат дека преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.