Македонија

Турскиот премиер Давутоглу во посета на Македонија

Турскиот премиер Давутоглу во посета на Македонија

Турскиот премиер Ахмет Давутоглу ќе оствари еднодневна посета на земјава.

Тој во Македонија ќе пристигне вечерва, а во текот на утрешниот ден предвидена е средба со премиерот Никола Груевски.