четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 25

ТВ Нова: Затворени вратите на преноќиштето за бездомници во Центар

poc

Последни вести

Иако ЈП „Паркинзи на Општина Центар” и Општина Центар најавија преноќевалишта за бездомници во катната гаража кај Судска палата, не ги отворија вратите за оние без покрив над главата, кои тргнаа натаму да се згрејат во текот на студената ноќ, објави ТВ Нова

Видеото во прилог сведочи за лажниот повик на општината.

Најчитани вести