Македонија,Политика

ТВ соочување на претседателските кандидати

ТВ соочување на претседателските кандидати

Кандидатите за претседател на земјава, Ѓорге Иванов (ВМРО-ДПМНЕ), Стево Пендаровски (СДСМ), Иљаз Халими (ДПА) и Зоран Поповски (ГРОМ,) утре ќе учествуваат во дебатна емисија на МРТ1, веднаш по завршувањето на вториот Дневник.

Првиот круг на претседателските избори ќе се одржи на 13 април.