петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

ТВИНГОМАНИЈА – добитна за еден Прилепчанец

1tvingomanija-640x361

Последни вести

Инстант лотаријата „ТВИНГОМАНИЈА“ на Државна лотарија на  Македонија,  изнуди насмевка на уште  еден добитник од Прилеп.

Менде Шутески секој ден купувал најразлични 7 инстант лозови: Детелинка, Твингоманија , Среќни Тркала и  Среќни коцки од своето среќно место лоцирано во Прилеп. Последната седмица зпочнал да гребе само од инстант лозот ТВИНГОМАНИЈА.

Петокот бил негов среќен ден . Купил 7 лоза  ТВИНГОМАНИЈА и  среќата му се насмевнала  во моментот кога ги здогледал трите заштитни знаци на RENAULT.  Сфатил дека ќе добие  нов автомобил, РЕНО ТВИНГО, кој и самиот го посакувал за себе.

Денес  тимот на Државна лотарија на Македонија му ги предаде клучевите во Прилеп во присуство на верни играчи на игрите на среќа, кои во моментот беа на продажното место на Државна лотарија.

tvingomanija

Од тука Менде замина со својот нов автомобил.

Само за потсетување инстант лотаријата ТВИНГОМАНИЈА нуди 40 добивки РЕНО ТВИНГО, па затоа не пропуштајте ја шансата за само 40 денари да возите нов автомобил.

ЗА  ДОБРО!

Државна лотарија на Македонија

Најчитани вести