Македонија,Крими хроника

Уапсен Дејан Ш. кој треба да лежи 1,4 години затвор

Уапсен Дејан Ш. кој треба да лежи 1,4 години затвор

На 15.12.2014 година, постапувајќи по судска наредба, СВР Скопје го лиши од слобода лицето Дејан Ш.(42), од Скопје кој се барал за издржување затворска казна во траење од една година и четири месеци за сторено кривично дело “неовластено производство и пуштање во прометна наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори”. Истиот е спроведен во КПУ„Идризово“.