Македонија,Крими хроника

Уапсен дилер од Свети Николе

Уапсен дилер од Свети Николе
Кривична за дилер од Струмица

Триесетгодишниот Д.Л. од Свети Николе доби кривична пријава бидејќи неовластено произведувал и продава наркотици.

Во август гдинава, на ул. „Карпошева“ за сума од 300 денари пријавениот продал 6,45 грама марихуана на две лица од истиот град.