Крими хроника

Уапсен македонски државјанин во Германија

Уапсен македонски државјанин во Германија
Уапсен Македонец во Германија

Вчера во германскиот град Вирст уапсен е македонски државјанин кој што злоставил четири  девојки на 19, 20, 21 и 24 годишна возраст, јавува „presseportal.de“.

Како што информират од германската полиција, тој најпрвин им го попречувал патот, па ги фаќал по делови од телото.

Инаку четирите девојки поднеле кривични пријави против македонскиот државјанин и е започната судска постапка против него.