Балкан

Уапсен Србин осомничен за тероризам

Уапсен Србин осомничен за тероризам

Полицијата во Мароко уапси Србин осомничен за тероризам. Шилер е уапсен зааедно со група странски државјани осомничени за тероризам.

Уапсниот Михаил Шилер неодамна се откажал од германското и си го вратил српското државјанство. Тој подолг период живеел во Мароко.