Балкан

Уапсеното момче нема врска со убиството на Јелена

Уапсеното момче нема врска со убиството на Јелена

Со момчето во бел дрес, кого полицијата го привела по поменот на убиената пејачка Јелена Марјановиќ, извршен е  разговор во својство на граѓани.

Утврдено е дека тој нема врска со убиството на Јелена.