Македонија

Убав, сончев и студен ден пред нас

Убав, сончев и студен ден пред нас

Времето денеска во Македонија ќе биде претежно сончево со слаб ветер и температура до 12 степени.

Во утринските часови ќе има појава на магла.

Температурите ќе се движат од четири до 12 степени.

 

Во Скопје и околината ќе преовладува слично време со максимална дневна температура до седмиот степен.