Балкан

Убиство на екскурзија: Студент од Србија избоден до смрт

Убиство на екскурзија: Студент од Србија избоден до смрт

Името на студентот не е познато, но се знае дека убиството го извршил друг студент, кој исто таа бил на екскурзијата. Повреден е уште еден студент, но тој не е во животна опасност.

Убиецот, во моментов е на разговор со полиција.