Крими хроника

УБИСТВО ВО БИТОЛА: Ја пронашол сопругата на под облеaна во крв

УБИСТВО ВО БИТОЛА: Ја пронашол сопругата на под облеaна во крв

Четириесет и седумгодишна битолчанка е пронајдена мртва во нејзиниот дом денеска претпладне. Според информации од полицијта, И.Д. денеска пред 10 часот кога дошол во семејниот дом ја нашол сопругата на под облена во крв
Битолчанец во семејниот дом ја нашол својата сопруга облеана во крв во горниот дел од телото.

Полицијата при увидот го утврдила истото, а лекар од брза помош констатирал смрт. Според неофицијалните информации, полицијата засега се сомнева дека се работи за убиство, но велат дека треба да се почека и да се види што ќе покаже истрага.