Балкан

Убиството на пејачката Јелена било нарачано?

Убиството на пејачката Јелена било нарачано?

Српската полиција се сомнева дека убиството на пејачката Јелена Крсмановиќ било нарачно.

Постои сомнеж дека убиството го извршил професионалец кој пејачката ја следел со месеци и на кого му било јавено кога таа ќе помине покрај насипот.

Постојат сериозни индиции дека убиството на пејачката Јелена било нарачано, пишува српски Курир.

Се претпоставува дека ликвидацијата ја нарачал некој близок на Јелена, а дека убиецот бил професионалец, вели извор од истрагата за Курир.