сабота, 26 ноември 2016  |  Вести денес: 7

Учениците од утре на зимски распуст

ucenici-1

Последни вести

За околу 270.000 ученици во основните и во средните училишта утре ќе почне зимскиот распуст.

Наставата од учебната 2015/2016 година ќе продолжи на 21 јануари 2016 година.

Најчитани вести