Македонија

Учениците на зимски распуст од утре до 20. јануари

Учениците на зимски распуст од утре до 20. јануари

За околу 280.000 основци и средношколци денеска е последен училишен ден во првото полугодие од учебната 2014/2015 година и од утре тие ќе бидат на зимски распуст.

Учениците ќе се вратат во училишните клупи во второто полугодие, кое ќе почне на 20 јануари 2015 година.