понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Ученик претепан од група соученици

tepacka500

Последни вести

Единаесетгодишен ученик без повод и причина вчера бил нападнат во дворот на ОУ Кирил Пејчиновиќ.

Група на ученици почнале да го удираат со тупаници и клоци по целото тело.

По преземени мерки од страна на полицијата, учениците се идентификувани, при што на родителите на шест лица на возраст од 12 години им се издадени платни налози за наплата на глоба за сторен прекршок по член 34 од ЗППЈРМ.

Најчитани вести