Македонија

Укината забраната за камиони на патот Маврово – Дебар

Укината забраната за камиони на патот Маврово – Дебар

Забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар се укинува во 11.15 часот.

Забраната беше воведена утрово поради врнежи од снег.