Македонија

Укината забраната за камиони на правецот Кочани-Делчево

Укината забраната за камиони на правецот Кочани-Делчево

Забраната за движење на тешки товарни возила на патниот правец Кочани – граничен превој Делчево е укината.

Забрана за движење на тешки товарни возила има на  планинскиот премин Плетвар, како и на патниот правец Маврово – Дебар.