Македонија

Укината забраната за тешки товарни возила на кракот Маврово – Дебар

Укината забраната за тешки товарни возила на кракот Маврово – Дебар

Од АМСМ известуваат дека од 13.30 часот е укината забраната за тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар.

Инаку, забраната за тешки товарни возила беше воведена утрово поради остатоци од снег на коловозот.