Македонија

Укината забраната за тешки товарни возила на патот Дебар-Маврово

Укината забраната за тешки товарни возила на патот Дебар-Маврово

Забраната за движење за тешки товарни возила На патниот правец Маврово – Дебар е укината забраната за движење тешки товарни возила.

Забраната беше воведена синоќа поради интензивни врнежи од снег.