Македонија

Укината забраната за тешки товарни возила

Укината забраната за тешки товарни возила

Денеска во 10:15 часот е укината забраната за сообраќај на тешки товарни возила на планинскиот премин Стража.

Забраната за сообраќај на патниот правец крак Маврово – Дебар – Струга е сеуште на сила.