понеделник, 1 мај 2017  |  Вести денес: 4

Укинати забраните за камиони на Стража и Плетвар

Најмногу снег во Кичево, Гостивар, Крушево, Прилеп и Стража

Најмногу снег во Кичево, Гостивар, Крушево, Прилеп и Стража

Поврзани вести

Забраните за сообраќај за тешки товарни возила на Стража и Плетвар се укинати, информира ЈП Македонијапат.
Оттаму прецизираат дека забраната за сообраќај е укината во 12:10 часот.

Најчитани вести