Магазин

ФОТО: Неда Украден објави фотографија со Уснија Реџепова на смртна постела

ФОТО: Неда Украден објави фотографија со Уснија Реџепова на смртна постела

Неда Украден објавила фотографија направена само неколку дена пред Уснија Реџепова да почине.

Јавноста и медиумите го осудија ваквиот чекор на Неда, бидејќи фотографијата е направена додека сега веќе починатата пејачка поднесувала тешки болки во болничка постела. На фотографијата Неда е широко насмеана.

neda-ukraden-usnija