Македонија,Крими хроника

Украдени повеќе од 4.000 евра во Битола

Украдени повеќе од 4.000 евра во Битола

Вечерта меѓу 14-ти и 15- ти февруари во Битола, на ул.„Прилепска“ во стан сопственост на А.Ј.(37), извршена е кражба шри што се одземени 1.065 евра и 180.000 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.