Македонија,Крими хроника

Украдено сребро во вредност од десет илјади евра!

Украдено сребро во вредност од десет илјади евра!

Непознат сторител украл од 10 до 15 килограми сребро од продавница за сребрен накит во Тетово, со што причинил матеијална штета од околу 10 илјади евра!

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.