Македонија,Крими хроника

Украл мобилни телефони во вредност од над 200 илјади денари

Украл мобилни телефони во вредност од над 200 илјади денари

Ограбена продавница на „Македонски телеком“ АД – Скопје.

Крадецот одзел мобилни телефони и УСБ приклучок, причинувајќи материјална штета од 244.730 денари. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.