Македонија

Улица „Бел камен“ без вода

Улица „Бел камен“ без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Бел Камен крак 2, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица и дел од корисниците од улицата Радишанска од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.