Македонија

Улица Бутелска без вода

Улица Бутелска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради дефект на водоводната мрежа од 14:45 часот, па се до отстранување на дефектот без вода се корисниците на улица Бутелска број 21/1 во општина Бутел.

Од претпријатието додаваат дека екипите работат на терен на отстранување на дефектот.