Македонија

Улица „Петар Манџуков“ без вода

Улица „Петар Манџуков“ без вода

Поради реконструкција на водоводната мрежа на улица „Петар Манџуков“ бр. 87 без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 09.15 часот па се до завршување на истата.