Македонија

Улица „Рампо Лефката“ без вода

Улица „Рампо Лефката“ без вода

Поради дефект на огрлица на водоводна мрежа на улица „Рампо Лефката“ број 2, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 09:45 часот па се до санирање на дефектот.