Македонија

Улицата Ѓоре Ѓоревски без вода

Улицата Ѓоре Ѓоревски без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Ѓоре Ѓоревски бр.22, без водоснабдување ќе останат корисниците од бр.22 до бр.72 од 12:30 часот па се до санирање на дефектот.